Wigstrands tillverkning & gravering

God morgon, vad kul att just du är här. Idag blir det inget inlägg om maskiner för hemmet, utan det blir idag ett inlägg om när min firma fyllde 10 år och när jag införskaffade gåvor till personalen, jag köpte företagspresenter från Karlshamn.

När jag startade mitt företag gick det verkligen inte bra för mig. Ingen nappade på min reklam och jag hade inte råd att anställa någon från början så man kan säga att jag jobbade 200% och jag gick nästan in i väggen. Nu, 10 år senare sitter jag här på mitt storväxta företag med cirka 50 anställda och jag kan inte vara mer nöjd än vad jag är nu. Eftersom jag är så tacksam över mina anställda för att de har hjälpt mig att bygga upp mitt företag så har jag införskaffat mig företagspresenter från Karlshamn, från en butik som heter Wigstrands tillverkning & gravering och det var riktigt fina, handgjorda saker och alla mina anställda blev väldigt glada för dessa företagspresenter från Karlshamn. Till er anställda som läser denna blogg vill jag bara säga att jag är så stolt och tacksam över er för allt ni har gjort för företaget. Jag vill även nämna att det snart kommer en personalfest där firman står för allt. Tillsammans har vi byggt upp detta företag och det har blivit stort men vi kommer också bygga upp det mer dessa kommande åren och jag hoppas verkligen att ni trivs på arbetet. Det är viktigt för mig, att alla ska trivas och må bra. Och ni arbetsgivare där ute, om ni har planer på att ge gåvor till era anställda så rekommenderar jag Wigstrands tillverkning & gravering som tillverkar just företagspresenter i Karlshamn med omnejd. Lycka till där ute!