3C Coaching by Maria

Hej och välkommen till mig och min blogg. Nu är det precis efter lunch och jag ska börja arbeta om en liten stund igen. Jag fick jobba över lite på lunchen, så därför sitter jag kvar här en stund. Idag kommer jag berätta lite om min mamma och när hon gick på samtalsterapi i Sigtuna. Hon gick på detta eftersom hon kände att hon behövde lite hjälp med att komma igång igen efter en tråkig grej som hände vår familj för ett tag sedan. Jag kommer inte gå in på detalj om den händelsen som gjorde att mamma började gå på samtalsterapi i Sigtuna, men jag kan berätta om att det har att göra med att en nära familjemedlem gick bort.

Detta var en händelse som har tagit hårt på oss alla i familjen, och varje person har gått vidare på sitt eget sätt. Eftersom denna person stod mamma väldigt nära har det vart väldigt jobbigt för henne, och då föreslog en annan i familjen att hon skulle testa att gå på samtalsterapi i Sigtuna hos 3C Coaching by Maria för att se om det kunde hjälpa henne. Detta var ett tag sedan nu, men man märker klart och tydligt på mamma att hon mår mycket bättre, även fast hon fortfarande är ledsen över händelsen. Jag ville bara dela med mig om detta, och jag vill även säga att ni ska ta hand om era nära och kära och verkligen säga till dem hur mycket ni tycker om dem. Det var allt för idag, men ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg!